Bigger, better, brighter – the new Brick office is officially occupied

As the brick team is constantly growing, we had to find a solution for space. Fortunately, the office on the other side of the corridor in our favourite building (former Goldberger textile factory) was empty. So after months of drilling and refurbishing, today we have finally moved to this brighter, more spacious office, and made the old one relax area for now.  Yet another big step for us, a very joyful one indeed.

 

The recent conditions in one image:

 

And some pictures from the big moving day:

 

The ‘brick stig’

 

Installing the nerd room

 

It looks almost exactly like the old office

 

Back to the nerd room

 

The brick guys are super-handy also when it comes to physical work

 

The boss is being a boss

 

No more 12 hours sitting

 

… and probably the coolest part of the office – the administration-communication-graphic design trio paradise!